KLADJENJE NA FUDBAL

srbKod nas je fudbal veoma popularan i svi se vole hvaliti kao veliki poznavatelji istoga. Međutim to ne znači da su automatski dobri i u klađenju na fudbal. Tek nakon nekog vremena (i podosta izgubljenih novaca) shvate da to i nije tako jednostavno. Razlog tome je što su kladionice još veći poznavatelji fudbala od kladioničara. Stoga donosimo nekoliko saveta za uspešnije klađenje na fudbal.

Držite se jednostavnog

Najjednostavije, i za igrača najlakše pogoditi, je kladiti se na ishod fudbalske utakmice. Kladionice to znaju i zato nude pregršt raznih drugih mogućnosti klađenja. Pa tako u nekim kladionicama imate mogućnost staviti preko 50 različitih opklada na samo jednu fudbalsku utakmicu. Cilj ovoga nije ništa drugo nego privući igrača da se kladi na opklade koje vrlo slabo poznaje, i na taj način brže izgubi novac.

Pronađite najbolje koeficijente

Ovo zvuči vrlo logično, ali puno igrača se kladi u samo jednoj kladionici, pa niti ne primeti da su u nekoj drugoj kladionici koeficijenti puno bolji za neku opkladu. Svaki ozbiljniji igrač bi trebao imati račune u nekoliko online kladionica i zatim uspoređivati koeficijente u svima njima te se kladiti u onoj koja daje najbolji koeficijent za događaj na koji se želi kladiti. Na duže staze tako možete uštediti puno novaca.

Smanjite broj parova na listiću Jedan od najjednostavnijih načina da povećate isplatu na svom listiću je da stavite više parova na njega. Ali većina ljudi pretera u tome. Iznenađenja u fudbalu uviek postoje pa ako stavite 10 ili više parova na listić, postoji velika šansa da ćete barem 1 promašiti i izgubiti novce. Stoga nikako ne preporučujemo da stavite na listić više od 5-6 parova. Naravno i oni moraju biti pažljivo izabrani. Ukoliko ne možete pronaći dovoljno kvalitetnih parova bolje je čak se uopšte ne kladiti nego staviti neki par za koji niste sigurni.
Bolje dignuti novce na listiću sa manjim brojem parova, nego izgubiti listić sa 15 parova, gde ste neke parove stavljali samo zato da podebljate koeficijent.

  Koristite promocije Većina online kladionica nudi svojim igračima različite promocije, pa se tako tu mogu naći razni bonusi, besplatne opklade, povratak novca u slučaju gubitka, poboljšani koeficijenti i slično. Pametni igrači obračaju pažnju na ovakve ponude, jer one u biti smanjuju prednost koju kladionica ima nad njima, te na kraju mogu značiti razliku između dobitka i gubitka u klađenju.

Ostavite odgovor